O nama

O nama

Radis D.O.O.

Sa bogatim iskustvom i usmjerenjem prema zdravom načinu poslovanja, sa ponosom se ističemo kao specijalisti u snabdijevanju prehrambene industrije vrhunskim sirovinama i metalotehničkim komponentama.

Više od 0 zadovoljnih kupaca
Više od 0 zadovoljnih kupaca

Dobrodošli u radis

1991. godine, započinjemo naš porodični biznis tgovine vrhunske metalotehničke robe za industrijska postrojenja. Ponosni smo što smo se takođe specijalizovali za snabdijevanje prehrambene industrije repromaterijalima i sirovinama.

Nudimo širok spektar visokokvalitetnih proizvoda koji zadovoljavaju stroge standarde prehrambene industrije, omogućavajući našim klijentima da ostvare svoje ciljeve i vrhunski kvalitet svojim proizvodima.

Kroz godine rada i iskustva, naša kompanija je rasla i proširila svoje djelatnosti kako bismo zadovoljili potrebe i zahtjeve naših klijenata. Naša posvećenost kvalitetu i zadovoljstvu naših klijenata je temeljni princip našeg poslovanja.

Naš stručni tim ima bogato znanje i iskustvo u industriji, te smo uvijek spremni pružiti personalizivana rješenja koja odgovaraju potrebama i zahtjevima naših klijenata.

Kroz godine rada, stvorili smo snažne veze s našim klijentima i postali pouzdan partner u njihovom uspjehu. S ponosom gradimo dugoročne odnose zasnovane na povjerenju, transparentnosti i profesionalnosti.

Ako tražite pouzdanog dobavljača metalotehničke robe i visokokvalitetnih repromaterijala za prehrambenu industriju, slobodno nas kontaktirajte.

Radujemo se pružiti vam najbolju podršku i rješenja za postizanje vaših poslovnih ciljeva.

Vaš uspjeh je naša misija

1991. godina

Radis d.o.o. Banja Luka osnovan u Banjaluci kao porodična firma. Osnovna djelatnost je bila trgovina metalotehničkom robom za industrijska postrojenja

2000. godina

Poslovanje proširujemo i na trgovinu u oblasti snabdijevanja prehrambene industrije repromaterijalima i sirovinama

2011. godina

Osnovana je kćerka firma Radis-Nass d.o.o. Novi Sad u Srbiji, koja pokriva tržišta Srbije i Crne Gore u oblasti sirovina za prehrambenu industriju

2013. godina

Nastupa druga generacija upravljanja porodičnom firmom, u periodu kada je firma preselila u novoizgrađeni objekat, gdje se i sada nalazimo

2017. godina

Uvodimo standarde ISO 9001:2015 (standard za upravljanje kvalitetom) i HACCP (sistem za upravljanje sigurnošću hrane) u poslovanje firme.

2023. godina

U ovoj godini, Radis d.o.o. Banja Luka nastavlja svoju predanost kvalitetu i inovacijama. Zahvaljujući implementaciji standarda, kompanija je postigla veću efikasnost u svakodnevnim operacijama, što je rezultiralo većim zadovoljstvom kupaca i partnera